My Cart:  0 Item(s)
Forside >>  Haglöfs >>  Herre >>  Tasker >>  Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,hagløfs sovepose,billig Danmark butik

Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,hagløfs sovepose,billig Danmark butik

DKK1,283.07  DKK641.54Spar: 50% off
 • Model: Haglöfs 00984
 • 5851 Antal på lager
 • Kongeblå Haglöfs L.I.M Lite 25 Herre Tasker,haglöfs rygsæk large,Kvalitet Garanti
 • Sort Haglöfs Toilet bag large, true black Herre Tasker,haglöfs skjorter,nye produkter
 • Sort Haglöfs Tight Medium Rygsæk Herre Tasker,haglofs computer rygsæk,kvalitets salg
 • Grå Haglöfs rygsæk, Tight medium,rygsække haglöfs,nye varer Promotion
 • Tan Haglöfs rygsæk, Tight rugged,haglöfs climatic bukser,Danmark Gratis retur
Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,hagløfs sovepose,billig Danmark butik_checkout
haglöfs sovepose online Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,hagløfs sovepose,billig Danmark butik haglöfs jakke tilbud,moderigtigt design

Populær studie og kontorrygsæk fra Haglöfs med udtagelig laptopbeskytter og masser af lommer til det forskellige indhold der skal med frem og tilbage fra kontoret.

Denne udgave af en computerrygsæk har plads til en 15" bærbar PC i det bagerste rum af tasken. Selve beskyttelsen til PC´en er en lille seperat "taske" der kan tages ud og bæres alene, med håndtag og velcrolukning, så PC´en ikke ryger ud.

Studie og kontorrygsækken er en rigtig dejlig sag der ikke vejer mere end højest nødvendigt og har alle de gode egenskaber vi forventer af en rygsæk der er valgt med omhu.
Det bagerste rum har - ud over plads til PC´en - også fin plads til et ringbind eller lignende og lynes let med en dobbeltlynlås med gode store zippertags på, så den let kan åbnes med handsker eller frosne fingre.
Det mellemste rum har en dejlig organizer på den ene side, hvor lommeregner, telefon, små blokke, buskort mv. kan sidde uforstyrret og en karabin til nøglerne.
Derudover har rummet også god plads til bøger eller lignende.
Det forreste rum - ude på selve fronten af rygsækken, har en vandtæt lynlås og ellers god plads til bøger, regntøj eller lignende. Og hvis ikke der er plads til regntøjet kan det fint spændes fast i de stropper der er på fronten af tasken.

Hele tasken er på ca. 23 liter og bæres let med et godt bæresystem. Rygsækken har nemlig ergonomisk formedes skulderstropper med en brystrem der kan indstilles i højden, så den passer til enhver højde af person og et hoftebælte der kan klikkes helt af, hvis ikke det ønskes.
Haglöfs har i mange år solgt rigtigt mange af deres populære Tight rygsække i alle størrelser og det er med ekspertisen fra denne populære rygsæk, Backup 15" er skabt.


  Social Media

   Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,hagløfs sovepose,billig Danmark butik, haglöfs duffel bag 40l 2017_checkout